Iedere vrijdag 20-22: The Land Of Dance mixed by DJ St-e-f

DJ St-e-f is afkomstig uit Antwerpen, België, met een muziekervaring meer dan 30 jaar.Begin jaren tachtig en volle jaren negentig bezig en geëngageerd geweest binnen de Vlaamse vrije radio wereld en discotheken.

Vooral rond het Brusselse en Vlaams Brabant, onder meer bij Radio Moetoen, Radio CRD, Radio Fantastiek en Topradio.Programma’s als Discofever, De Totaal Show en de RRRrrshow maakten hem toentertijd legendarisch.

Eind jaren negentig moest hij noodgedwongen stoppen wegens professionele bezigheden. Radio was tenslotte een hobby! 5 jaar geleden heeft hij de activiteit terug opgenomen waar het ooit stopte. Hij is terug gegaan naar de eerste (oude) liefde: De Radio!!

In zijn Home-Studio werden plannen gesmeed voor een heuse “comeback”. Samen met “oud” collega’s Jo Van Belle (MNM) en Lucas (ex RGR – Q-Music), welke een volwaardig Jinglepakket aanleverden, werd “The Land Of Dance mixed by DJ St-e-f” geboren. Met vol enthousiasme en overgave, levert hij nu elke week een mix aan, met de beste Progressieve House en Electro beats in the mix!!

Iedere vrijdagavond vanaf 8 uur hoor je DJ St-e-f bij King Radio met zijn 2 uur durende remix

Je weekend kan echt niet meer kapot!!

Reacties

Reacties

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com